Bela on commercial

Bela on commercial

Prejšni teden se je Bela preizkusila v vlogi pasjega modela. Posnela je reklamo za pasje obeske Mjavhov, končni izdelek si poglejte na povezavi, prilagamo pa še eno slikico iz snemanja 🙂
ENG: Bela is a photo model! She was posing for a dog-tag producer Mjavhov. You can check the result here.

Bela bo čez slab teden dopolnila 11 mesecev. Zrasla je nekoliko čez pasemski standard za psičke (61cm plečne višine), po najinih meritvah meri 62,5cm, tehta pa slabih 30 kilogramov. 
V tem tednu pa smo dočakali tudi 1. gonitev Bele. Njeno razpoloženje se ni spremenilo, še vedno je igriva in polna energije, se pa ji pozna, da je nekoliko zmedena. Malo bolj smo pozorni na sprehodih, vendar zaenkrat (trkamo po lesu) še nismo imeli nevšečnosti z drugimi kuži.

ENG: Bela is almost 11 months old. She grew a bit over the standard for WSS’s breed (61 cm), she is 62,5 cm high and she has almost 30 kg by our measurement.
In this week Bela got her first period. Her mood hasn’t changed, but she is a little confused. We are a little more careful on walks, but until now we were lucky enough to have no trouble with other dogs.  


katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!