Help Amy

Help Amy

Pa smo tudi v nižinah končno dočakali prvi sneg! Tako smo današnji dan izkoristili za doooolg sprehod po okoliških poljih in njivah. Bela je pravo nasprotje Doni, medtem ko se Dona pazi kam stopi in se v velikem krogu izogiba luž, je Beli popolnoma vseeno kam stopi. Tudi rezultat je na koncu viden, Dona pride domov čista, Bela pa umazana do vrha ušes. In tudi danes ni bila nobena izjema, kljub snegu je Bela našla dovolj blata, da je bila ob prihodu domov Rjava. 😉 Ker kuži živijo z nami v hiši po sprehodu sledi umivanje pod toplo vodo iz tuša, Bela navdušena, Dona nekoliko manj 😉
ENG: Finally we also got snow here in Kranj! So we went for a loooong walk to the woods and nearby meadows. Bela is completely different then Dona. She does not care where she is walking, as we see at the end of the walk. Dona is completely clean and Bela is not white, she is mud-brown 😉 At home follows the obligatory shower for Bela, what she also enjoys.

Sicer pa se je teden začel z veselo novico, saj smo od Amija (argentinska doga o kateri smo poročali nekaj blogov nazaj, ki boleha za rakom) dobili spodbudne novice o počasnem okrevanju ter tudi zahvalne obeske za pomoč 🙂 Seveda bomo tačke zanj držali še naprej!
ENG: This week we got good news from Amija, his shape is better, there are only 2 chemotherapy left. We are still holding our paws for him and hope for the best!

Med tednom smo se z Belo in Dono odpravili na izlet, tokrat ponovno na Zgornje Jezersko, čudovit sončen dan smo izkoristili za sprehod do planšarskega jezera. Sprehajanje smo popestrili še z raznimi vajami, z Belo še utrjujemo sedi in prostor, preden se nam v začetku marca začne osnovna šola za Belo.
ENG: During the week we visited Zgornje Jezersko again. We took a walk to the ‘planšar’ lake. With Bela we were strengthening the exercises sit and down before the ‘primary school’ for Bela begins in the first days of march.

katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!