Hiking

Hiking

Končno so oblake in dež zamenjala sonček ter poletna vročina. Kljub temu da je občasno res “pasje vroče” pa je lepo vreme ter dolg dan, ki se prevesi v noč šele okoli 9h  zvečer za nas neprecenljiv. Ni boljlšega kot da smo lahko s kuži zunaj, na svežem zraku od jutra do večera. 🙂
Prav cel dan smo prejšni vikend uživali v druženju na pikniku v Gorenji vasi. Zadovoljstva Bele in Monda v družbi ostalih kužov (zbralo se je 5 švicarjev ter mešanček) se ne da opisati, umirila sta se šele v avtu na poti nazaj domov, ko sta utrujeno zaspala.
ENG: Finally there is no more rainy clouds and coldness. We are more than happy that summer is here and we are able to spend more time outside.
Last weekend we spent a whole day at a barbecue in Gorenja vas. I’m not able to describe happiness of Bela and Mond when they are in company of other dogs. After a whole day of running and playing around they fall asleep during the drive home. 

Radi pa se sprehodimo in premagamo tudi kakšnega od bližnjih gričev, tako smo se povpeli na Svetega Petra pri Begunjah ter Svetega Jakoba pri Predvoru.
ENG: We also enjoy to hiking in summer days, in last week we “climbed” on Sant Peter near Begunje and Sant Jakob near Predvor. 

Sunset at Sant Jakob

Soo exausted! 🙂


katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!