3rd place at obedience competition

3rd place at obedience competition

Juhu, super novica! Z Belo sva dosegli 93 točk (od 100) in zasedli 3. mesto na klubskem tekmovanju poslušnosti po programu BBH! Rezultata smo se zelo razveselili, saj sva z Belo na tekmovanje šle le preverit kakšno je najino trenutno znanje, pravi izpit pa naja čaka šele konec novembra.  😀
ENG: Great news! We are so proud of Bela! She got 93 points and was 3rd at the local competition in obedience by program BBH. We are really more than happy with the results, because we go to competition just to test how much more we should work until her BBH exam in November. But she would pass it already now! So happy! 😀

Bela was 3rd! 🙂

Prejšni teden je nastopila Belina 2. gonitev. Tokrat je vse malo drugače kot prejšnič, saj je v našem krdelu tudi Mond. Že od kar sva začela razmišljati, da bi posvojila Monda, naju je ravno to najbolj skrbelo, kako bo v času gonitev, glede na to da Mond ni kastriran. Vendar pa na srečo do sedaj še ni bilo omembe vrednih nevšečnosti. Pazljivo skrbimo, da sta Bela in Mond ves čas ločena, njuno obnašanje pa se na srečo ni preveč spremenilo. Upajmo da se bo tako tudi nadaljevalo!
ENG: Last week Bela got her 2nd period. Since we were thinking about adopting Mond, we were the most afraid of that, how we will manage both dogs during Bela’s periods.. But everything looks much much better than we expected. We keep them in seperated rooms, but luckily their behavior hasn’t change. Hope it stays that way! 


Vabljeni tudi na našo novo spletno stran: https://kennelbellevue.wix.com/swisswhiteshepherd#!home/mainPage kjer si lahko ogledate še več pasjih fotografij!
You are also more than welcome on our new web page:  https://kennelbellevue.wix.com/swisswhiteshepherd#!home/mainPage where you can find even more dog-photos!

Some our photos from last month.. 🙂

katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!