iRobot Roomba – our best friend.!

iRobot Roomba – our best friend.!

Že celih 5 mesecev nam družbo dela nepogrešljiva Roomby in ne znamo si predstavljati dneva, da je ne bi bilo več z nami!

 

Naša Roomby je tiha, nepogrešljiva pomočnica, ki pospravi prav vse kar mi umažemo. Čeprav smo morda na začetku nekoliko dvomili ali bo kos nalogi – v naši hiši namreč poleg naju s Primožem bivajo še trije prijazni Švicarski beli ovčarji, mala yorkica LiLu ter naši simpatični kosmati gostje premium pasjega hotela Pasja Hiša, pa nas Roomby še ni razočarala! iRobot Roomba 960 (kot je uradno ime naše Roomby) nam hišo čisti šestkrat na teden in ne pozabi niti na skrite kotičke, kote, pasje dlake (tako kratke kot dolge) pa ji ne predstavljajo prav nobenih težav! Tudi tepihi, ki so bili pred njenim prihodom prava nočna mora za čiščenje, so sedaj brezhibno čisti! Vem, sliši se neverjeno.. Ampak točno tako tudi je!

 

 

Pred prihodom iRobota v našo hišo pospravljanjem ni bilo videti konca. Komaj sem posesala in pomila tla že se je izpod kavča ali omare prikazal nov šop pasje dlake, Neverjetna Roomby pa poskrbi tudi zato! Zaradi svoje nizke višine, nam tla očisti tudi pod kavčem, omarami, pasjimi posteljcami, … Čeprav večinoma čisti med našim spanjem, je tako tiha, da ne zbudi niti kužkov (slišijo tudi do 100x bolje od ljudi), zjutraj pa nas svetleča tla spomnijo, kako pridna je Roomby bila med tem ko smo mi spali!

 

In kot da naš aktiven vsak dan še ni dovolj, so se konec julija naši družinici pridružile še 4 male bele kepice, mladički naše psičke Alfe. Tako smo vse do konca septembra imeli še posebej pestre dni, mladički so raziskali prav vsak kotiček naše hiše in Roomby naredili še ogromno dodatnega dela, redni obiski bodočih pasjih staršev, naših prijateljev in vseh, ki so prišli na urico čohanja malih belih puhkov pa so zahtevali brezhibno hišo 24/7. In Roomby ni razočarala! Kljub nekoliko bolj natrpanem urniku čiščenja, je svojo nalogo izpeljala z odliko!

 

Hvala Roomby ker si! Vsi, ki pa morda še vedno dvomite v nadnaravne sposobnosti naše Roomby pa lepo vabljeni na obisk k nam, v Pasjo Hišo! ? 

katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!