DDream puppies growing up

DDream puppies growing up

Our DDream puppies are growing up to handsome girls and boys!? Till now we can be only very happy and proud how well they are doing! All 4 with very open and lovable personalities being perfect companion dogs! <3 They are quick learners, doing amazingly good on different courses and Diva (rosa girl) and Deus (green boy) have already passed their first ‘puppy’ exams! ? Our Netherland’s boy Anakin (blue boy) is getting ready for his first show (we will keep our fingers and paws crossed!) and our Diva has already charm judges in ring and make us proud with lovely critics!  And last but not least, our pink girl – Indi is rocking as perfect sister to little toddler girl! 

 

//SLO:// Naši DDjevčki so doplnili že 7 mesecev in iz malih mladičkov počasi odraščajo v čudovite Švicarske bele ovčarje. Zaenkrat jih le s ponosom in nasmehom na obrazu opazujeva in se razveseliva vsake fotografije in videota, ki jo dobiva! Še lepše pa jih je videti v živo! 😀 Prav vsi štirje imajo čudovite, ljubeče karakterje in velikodušno delijo poljubčke. Še posebej sva ponosna kako pridni so s svojimi lastniki, saj obiskujejo najrazličnejše tečaje, Diva in Deus pa sta že z odliko opravila prve izpite!  ? 

Naš Nizozemski fant Anakin se pripravlja na prvo razstavo, Diva pa je v Sloveniji že očarala sodnike in nas razveselila z odličnima ocenama! Ne smemo pa pozabiti niti na malo Indi, ki je nalogo sestrice vzela zelo resno in jo opravlja z odliko! Zelo sva ponosna! <3

 

katja

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!